Met 7Days wordt het nieuws toegankelijk doordat de artikelen aansluiten op de belevingswereld van uw leerlingen. Dit maakt de krant een aantrekkelijk hulpmiddel om het gesprek aan te gaan over de actualiteit en discussie te stimuleren. Naast het vergroten van de algemene kennis werkt u met de bijgevoegde geïntegreerde lessen begrijpend lezen ook aan het verbeteren van tekstbegrip en woordenschat.

Dit abonnement is bedoeld voor scholen. Indien u niet op een school werkt, neem dan a.u.b. contact op door te mailen naar lezersservice@sevendays.nl.

Werkt u niet op een school?
Indien u niet op een school werkt, maar wel deze uitgave wenst te ontvangen, neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice.

We halen nu uw straatnaam en woonplaats op. Een moment geduld alstublieft.
We konden op basis van uw postcode en huisnummer geen adres vinden. Controleer of de ingevulde waarden correct zijn en probeer het nog eens. Zijn de waarden correct en ziet u deze melding alsnog, vul dan hier onder handmatig uw straatnaam en woonplaats in.
De kranten worden bezorgd op het adres dat u hierboven invult.
Betaling van het gekozen abonnement is alleen mogelijk per automatische incasso.

We halen nu uw straatnaam en woonplaats op. Een moment geduld alstublieft.